Adatvédelem, adatkezelési szabályok

Adatkezelő a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A.)

Érintett, aki az Adatkezelő által meghirdetett 34. Magyar Sajtófotó Pályázatra jelentkezik, a jelentkezéssel együtt a személyes adatait megadja, és ezzel a pályázaton részt vesz.

Az Érintett által megadott személyes adatok: Teljes név (vezetéknév és keresztnév), munkahely neve, cím, számlázási név és cím, értesítési cím, e-mail cím, telefonszám, önéletrajz és Önarckép.

Az adatkezelés célja: a 34. Magyar Sajtófotó Pályázat kiírásában meghatározott pályázatra jelentkezők azonosítása, a pályázati elbírálás és zsűrizés feladatainak ellátása, a pályázatra benyújtott képek felhasználása során a szerzők azonosítása, a felhasználási jogok biztosítása.

Adatfeldolgozó: EOX Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1135 Budapest, Tahi utca 53.). Adatkezelő az Érintett által megadott személyes adatokat az Adatfeldolgozó részére továbbítja. Az Adatfeldolgozó végzi a pályázat technikai lebonyolítását, technikai kezelését.

Az Érintett a Hozzájáruló Nyilatkozat elfogadásával kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait az Adatkezelő az adatkezelési szabályoknak megfelelően kezelje, az Adatfeldolgozó részére továbbítsa.

Az Adatkezelő kijelenti, hogy az Érintettel kapcsolatos személyes adatokat a jelen adatkezelési szabályok szerint, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően kezeli

Az adattovábbítás alapján, a továbbítás jogosultja köteles a továbbított adatokat az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően kezelni, az adatok így történő adatkezelésével kapcsolatos valamennyi felelősség kizárólag az adattovábbítás címzettjét terheli.

Az adatkezelés céljának megfelelően az Érintett adatszolgáltatása önkéntes. Az adatkezelés és az adattovábbítás jogalapja: az Érintett hozzájárulása.